Novicom partnerem konference HR CHYTŘE v Praze

Home/ Tiskové zprávy / Novicom partnerem konference HR CHYTŘE v Praze
Novicom partnerem konference HR CHYTŘE v Praze
3. 12. 2019

Hospodářská komora České republiky připravila 28. listopadu 2019 inovativní konferenci pro všechny dobré personalisty a podnikatele s názvem „HR CHYTŘE. Aby vám zaměstnanci neodcházeli ke konkurenci!“. Novicom byl partnerem a přednášejícím.

Novicom na HR chytře 2019

Konference byla určena pro všechny dobré personalisty a majitele malých a středních podniků. Pro všechny ty, kteří už ví, jak je těžké si udržet stávající kvalitní zaměstnance a taky ty, kteří nechtějí pořád řešit jejich neustálou fluktulaci.

Novicom přispěl do programu přednáškou "Jak spolu souvisí hackeři, GDPR a odchody zaměstnanců?", v které František Sobotka vysvětlil, jak chránit citlivá data, která jsou v HR odděleních společností schromažďována. Jak se vyvarovat situací, kdy nějaký hacker nabourá podnikovou síť, dostane se k osobním datům zaměstnanců a ty pak zneužije.

Novicom na HR chytře 2019

"Požadavky na zabezpečení firemní sítě proti útokům hackerů neustále rostou. Kybernetická bezpečnost by se měla odvíjet především od základních premis, které si málokdo uvědomuje. Základem je především komplexnost a fakt, že nic není nenapadnutelné. Nejdůležitější je zabezpečení vlastní sítě, přehled nad vlastní infrastrukturou a provozní pořádek", uvedl v rámci svého vystoupení pan Sobotka.

Konference se konala v Paspově sále Pivovaru Staropramen v Praze na Smíchově a přilákala 92 posluchačů.

Novicom na HR chytře