Novicom se představil na 22. ročníku konference SECURE 2018 v Polsku

Home/ Tiskové zprávy / Novicom se představil na 22. ročníku konference SECURE 2018 v Polsku
Novicom se představil na 22. ročníku konference SECURE 2018 v Polsku
21. 11. 2018

Ve dnech 23. až 24. října 2018 proběhl ve Varšavě již 22. ročník mezinárodní konference SECURE, věnované telekomunikačním technologiím a IT bezpečnosti. Konference byla určena správcům, členům bezpečnostních týmů a odborníkům v této oblasti. Společnost Novicom byla jedním z vystavovatelů.

Novicom na konferenci SECURE 2018

Konference SECURE 2018 se konala v hotelu Airport Hotel Okęcie a přinesla jedinečnou příležitost setkat se s předními bezpečnostními odborníky z Polska i ze zahraničí a dozvědět se nejnovější poznatky o současných hrozbách a trendech v oblasti ICT bezpečnosti.

Více jak 600 účastníků konference mělo možnost se seznámit s hlavními řešeními Novicomu, s produkty AddNet (Unikátní DDI/NAC nástroj přinášející zásadní zjednodušení a zvýšení efektivity správy IP adresního prostoru a řízení bezpečnosti přístupu v rozsáhlých sítích) a BVS - Business Visibility Suite (Nástroj pro přehlednou vizualizaci síťových komunikací a modelování souvislostí business služeb s IT infrastrukturou.).

"Jsme rádi, že i řešení Novicomu vzbudila na konferenci SECURE zájem, a že jsme kromě získání nových obchodních příležitostí a kontaktů měli možnost prodiskutovat s ostatními odborníky aktuální trendy při budování kybernetické obrany", uvedl Jakub Šujanský, Partner Sales Representative, který na konferenci prezentoval společnost Novicom společně s polským country manažerem, Dariuszem Szuszkiewiczem.

Novicom na konferenci SECURE 2018